Barion Pixel

Gyereksarok

Számomra az egyik legfontosabb dolog, hogy a gyerekek, akikkel találkozom a lehető legjobb bánásmódban részesüljenek, életkoruknak, fejlettségi szintjüknek és igényeiknek megfelelő bánásmódot, ellátást kapjanak. A régi idők táncmulatságaiból kiindulva született meg az Wedding Kids Corner ötlet, ahol amíg a felnőttek részt vettek a mulatságon, a gyerekek a saját korosztályukkal játszottak, énekeltek, táncoltak, vagy amihez éppen kedvük volt.

Ezzel együtt azt is látom, hogy sok olyan családi rendezvény van, ahol a legpraktikusabb gyerekprogramok a legnagyszerűbbek. Ezért  Népi fajátszóterünk és Kéműves foglalkozásaink is a gyerekek kényelmét és önfeledt pillanatait biztosítják minden rendezvényen. 

My goal is to complement the fun of the kids with my professional experience and thus make the wedding or corporate event unforgettable for them.

Our team consists of graduated, experienced educators who are aware of the needs of children and with the activities that correspond to their level of development.

Csomagok

 

In case of a location in Budapest there is no call-out charge, in case of other locations in the countryside a travel fee will be charged upon the price, which will be agreed with the customer in advance.

A gyereksarok megjelenítése lehetséges külső és belső térben egyaránt (időjárástól függően). A csomagok kombinálhatóak, egyedi elképzelés esetén keress árajánlat egyeztetés céljából!

Prices are gross prices including VAT.

0630 302 2293                 toppantogyereksarok@gmail.com 

Book an appointment!

 

en_GBEnglish