Barion Pixel

Gyereksarok

Számomra az egyik legfontosabb dolog, hogy a gyerekek, akikkel találkozom a lehető legjobb bánásmódban részesüljenek, életkoruknak, fejlettségi szintjüknek és igényeiknek megfelelő bánásmódot, ellátást kapjanak. A régi idők táncmulatságaiból kiindulva született meg az Esküvői gyereksarok ötlet, ahol amíg a felnőttek részt vettek a mulatságon, a gyerekek a saját korosztályukkal játszottak, énekeltek, táncoltak, vagy amihez éppen kedvük volt.

Ezzel együtt azt is látom, hogy sok olyan családi rendezvény van, ahol a legpraktikusabb gyerekprogramok a legnagyszerűbbek. Ezért  Népi fajátszóterünk és Kéműves foglalkozásaink is a gyerekek kényelmét és önfeledt pillanatait biztosítják minden rendezvényen. 

Célom a gyerekek jókedvét kiegészíteni szakmai tapasztalatommal, és így felejthetetlenné tenni az esküvőt vagy egy-egy céges rendezvényt.

Csapatunk végzett, gyakorlott pedagógusokból áll, akik tisztában vannak a gyerekek igényeivel és fejlettségi szintjükhöz igazodó tevékenységekkel.

Csomagok

 

Budapesti helyszín esetén a kiszállás ingyenes, egyéb vidéki helyszín esetén az árhoz útiköltség kerül felszámításra, melyet előre egyeztetünk a megrendelővel.

A gyereksarok megjelenítése lehetséges külső és belső térben egyaránt (időjárástól függően). A csomagok kombinálhatóak, egyedi elképzelés esetén keress árajánlat egyeztetés céljából!

Az árak bruttó összegek és az ÁFA-t tartalmazzák.

0630 302 2293                 toppantogyereksarok@gmail.com 

Foglalj időpontot!

 

hu_HUHungarian