Öblös bambusz-szilikon étkészlet

Öblös bambusz-szilikon étkészlet

Levesek, gyümölcssaláták, joghurtok, bébiételek szervírozására ideális ez az öblös kialakítású etetőtál.

Prémium minőségű bambusz etetőtál. Gondosan lecsiszolt, tükörsima felületű. Az alján szilikon tapadókorong található, amivel biztonságosan rögzítheted az asztalra. Folyékony ételek esetén ez a funkció az édesanyák megváltója és legjobb barátja, hiszen ezáltal minimálisra csökkentheted az étkezés során előforduló véletlen balesetek számát, így minden figyelmedet gyermekednek szentelheted közben. Étkezés után, egyszerűen felhúzható az egyik szélén, így tudod eltávolítani a rögzítést.

A kanál bambusz nyele stabil fogást biztosít a kicsi babakezeknek, a szilikon kanálfej pedig gondoskodik arról, hogy ne sértse fel velük a baba a száját, és ne tehessen kárt a növögető fogacskákban, ha véletlenül ráharapna.

A termék 100% BPA, PVC, latex, nitrozamin mentes, FDA és CE tanúsítvánnyal rendelkezik!

Mikrohullámú sütőben és tűzhelysütőben nem használható!

Tisztítási javaslat: A mottó az egyszerűség!

A bambusz nem szívja magába az ételek színét és ízét, viszont a legkönnyebb tisztíthatóság érdekében érdemes rögtön étkezés után mosogatószeres, puha szivaccsal elmosni, majd alaposan elöblíteni vagy mosogatógépbe tenni. Szilikon részeit mosogatógépbe tenni ellenjavallott, mert a magas hőmérséklet hatására a szilikon elveszítheti eredeti formáját, ezáltal megszűnhet a tapadóképessége vagy deformálódhat.

A kanál esetében a fej és a nyél egy határozott mozdulattal eltávolítható egymástól, ezáltal gyerekjáték a tisztításuk. A fa részek felületi sérülésének elkerülése érdekében ne használj dörzsszivacsot a tisztításhoz!

Az étkezőszett tartalma:

–          1 db bambusz-szilikon kanál

–          1 db bambusz-szilikon öblös tál

6990 Ft