Bori, a bárány bambusz-szilikon étkészlet

Bori, a bárány bambusz-szilikon étkészlet

Ha valakivel nyugodt és békés az étkezés, akkor az Bori, a bárány. Bori mindig mosolyt fog tudni csalni a gyermeked arcára, valahányszor kikanalazza belőle a finom ennivalót, amit Te készítettél, és megpillantja Bori kedves szemeit a tányér alján.

A bambusz etetőtál lapos, osztott tányér, amelyen igényesen és szeparáltan tudod szervírozni a finom falatokat a babád számára. Gondosan lecsiszolt, tükörsima felületű. A tál alján szilikon tapadókorong található, amivel biztonságosan rögzítheted az asztalra, ezáltal minimálisra csökkentheted az étkezés során előforduló véletlen balesetek számát, így minden figyelmedet gyermekednek szentelheted közben. Étkezés után, egyszerűen felhúzható az egyik szélén, így tudod eltávolítani a rögzítést.

Az evőeszközök bambusz nyele stabil fogást biztosít a kicsi babakezeknek, a szilikon kanál- és villafej pedig gondoskodik arról, hogy ne sértse fel velük a baba a száját, és ne tehessen kárt a növögető fogacskákban, ha véletlenül ráharapna.

A termék 100% BPA, PVC, latex, nitrozamin mentes, FDA és CE tanúsítvánnyal rendelkezik!

Mikrohullámú sütőben és tűzhelysütőben nem használható!

Tisztítási javaslat: A mottó az egyszerűség!

A bambusz nem szívja magába az ételek színét és ízét, viszont a legkönnyebb tisztíthatóság érdekében érdemes rögtön étkezés után mosogatószeres, puha szivaccsal elmosni, majd alaposan elöblíteni vagy mosogatógépbe tenni. Szilikon részeit mosogatógépbe tenni ellenjavallott, mert a magas hőmérséklet hatására a szilikon elveszítheti eredeti formáját, ezáltal megszűnhet a tapadóképessége vagy deformálódhat.

A fa részek felületi sérülésének elkerülése érdekében ne használj dörzsszivacsot a tisztításhoz!

Az étkezőszett tartalma:

–          1 db bambusz-szilikon villa

–          1 db bambusz-szilikon kanál

–          1 db bambusz-szilikon osztott lapos tányér

6990 Ft