Táborok

Gyerektáborok

Tematikus táboraink minden évben ismétlődnek, 5 napos időtartamokban. Egy táborban számos élmény éri a gyermeket, amihez hozzájárul a közösségi élmény, új dolgok megismerése és felfedezése és persze a kaland, ami garantált.

11 ÉVES TAPASZTALATTAL és további 5 táborvezető PEDAGÓGUS segítő kollégával garantált a gyerek mosoly mellett a testi – lelki fejlődés egyaránt.

Ha egy olyan nyaralást szeretnél biztosítani gyermekednek, aminek a hatása az egész következő tanévben kitart, akkor jó helyen vagy. Nem csak élményt, és rengeteg új ismeretet kap, de pihenhet is, hiszen ahogy nekünk felnőtteknek, nekik is szükségük van kikapcsolódásra, pihenésre.

TÁBORAINK: 

Toppantó gyerektábor a Balatonnál
2019. július 29 – augusztus 2.

Küldetésemnek tekintem, hogy minden gyereknek megmutathassam a legtöbbet a világból, a minket körül vevő kulturális örökségből és megtapasztalhassák milyen is gyereknek lenni. Sétáljunk az erdőben, játszunk a réten, énekeljünk, süssünk együtt szalonnát, lovagoljunk, ismerjünk meg olyan mesterségeket, amiket a vidék rejt! TARTS VELEM!

A tábor helyszíne

Balatonlellétől 9 km-re található Somogy megyei Karád, csendes, de mégis izgalmakkal teli kisközség. A táj és a környezet magáért beszél, erdők, dombok övezte ékszerdoboz. Természetesen nem csak a táj szépsége a vonzó. A helyi nevezetességek és kultúra még ma is él a településen. Ezért is esett rá a választás, mivel itt testközelből tapasztalhatják meg a gyerekek a kultúra több szegmensét is.

És hogy mindezt honnét tudom? Itt nőttem fel, ez a szülőfalum😊

A tábor vezetője: Besenyei Andi – Toppantó foglalkozásvezető – pedagógus  http://toppanto.hu/

A szállás

A település egyik vendégháza ad otthont a táborunknak, ami minden kényelmi szempont kielégítése mellett alkalmas a játékra, és a kézműves tevékenységek lebonyolítására is. A vendégház 3-4-5 ágyas szobákkal rendelkezik, ahol kényelmesen elférnek majd a gyerekek. Mindegyik szobához saját fürdőszoba és WC is tartozik.

Az étkezések a következő módon és helyszíneken történnek majd:

  • reggeli a vendégházban (erre alkalmas teraszon vagy az étkezőben)
  • ebéd a településen található Gesztenyés Vendéglőben (5 perc séta a vendégháztól)
  • vacsora szintén a Gesztenyés Vendéglőben

Programok

A hét megtervezésénél természetesen nagy hangsúlyt kapott, hogy egy ilyen gazdag  kulturális környezetben minden tevékenységre sor kerülhessen. Így a népi játék – néptánc foglakozások mellett, minden nap helyet kap valamilyen kézműves tevékenység (batikolás, fonás, varrás, hímzés, mézeskalács sütés, díszítés, kenyérsütés, rajz-festés-mintázás tevékenységek), valamint a helyi adottságok kihasználásával lehetőség lesz lovaglásra, sétakocsikázásra, szervezett erdei túra piknikkel egybekötve, ami egy izgalmas kincskereséssel zárul. Megnézzük a falun élő állatokat, lakóhelyüket, a mezőgazdaságban használatos eszközöket és gépeket, valamint strandolás és hajókirándulás is lesz a Balatonon.

Természetesen nem hagyjuk ki a helyi nevezetességeket sem, mert abból is akad jó pár. 😊 Ennyi program mellett pedig, aki igényli ebéd után tud majd pihenni is.

 

RÉSZLETES HETI PROGRAMTERV 

 

Facebook esemény link – katt ide!

 

JELENTKEZÉS:

https://forms.gle/2SPBsGSawDKdzkjD8

 

Az 5 napos tábor teljes költsége: 49.990 Ft / gyerek
(Testvér kedvezmény 44.990 Ft / gyerek)

A tábor díjának részletei:

 • szállás és étkezés                                                               19.990 Ft
 • utazás költség, strand belépő, hajójegy                    5.000 Ft
 • kézműves alapanyagok, foglalkozások,                  15.000 Ft
 • helyszínbérlés és szervezési költségek                  10.000 Ft

teljes költség:                                                                       49.990 Ft

További jegytípusok:

 • bejárós jegy, mely tartalmaz minden programot és étkezést: 34.990 Ft/ gyerek/ hét
 • napijegy, mely tartalmazza az aktuális napi programot és az étkezést : 6.990 Ft / gyerek/ nap

+36 30 246 6580
toppantogyerekek@gmail.com

Várlak szeretettel!

Besenyei Andi
Toppantó népi játék – néptánc foglalkozásvezető, pedagógus